logo
Людям з порушенням зору

Новини

Усі новини

«Сонячна громада»: локація готова до відкриття
12 жовтня

«Сонячна громада»: локація готова до відкриття

Підходить до завершення екологічний проєкт «Створення локації з популяризації відновлювальних джерел енергії «Сонячна громада», який реалізує Агенція регіонального розвитку Луганської області у Рубіжанській громаді в співпраці з Департаментом міжнародної технічної допомоги, інноваційного розвитку та зовнішніх зносин Луганської облдержадміністрації.

Зараз вже отримано та встановлено все обладнання локації. Останніми встановлено два інформаційні стенди, на яких містяни зможуть дізнатися як про локацію, так і про переваги сонячної енергетики.

Нагадаємо, що локація «Сонячна громада» складається з двох паркових лавок для підзарядки гаджетів, чотирьох сонячних ліхтарів, камери відеоспостереження на сонячній батареї та двох інформаційних стендів.

18 жовтня о 14.00 відбудеться урочисте відкриття локації за адресою м. Рубіжне, вул. Менделєєва, 29, на яке ми запрошуємо всіх бажаючих. Вхід вільний.

Проєкт реалізується Агенцією регіонального розвитку Луганської області за організаційної підтримки ГО «Взаємодія-Плюс» у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.

 

Со2 Со3

Поділитися: