logo
People with visual impairment

News

All news

ТМ «Медове джерело» ‒ це натуральні, якісні та органічні продукти бджільництва!
12 October

ТМ «Медове джерело» ‒ це натуральні, якісні та органічні продукти бджільництва!

Пасіка родини Васильєвих знаходиться в затишному селі Зміївка Сватівського району. Навколо – заказник місцевого значення. А значить, у бджіл просто не існує можливості підчепити якусь «хімію».

15 років тому родина починала з п’яти вуликів. Сьогодні їх вже 345. Асортимент медової продукції пасіки вражає: медовуха, мед, квітковий пилок, бджолиний підмор, прополіс, горіхи з медом, віск, косметика на основі меду, свічки з вощини, трав’яний чай. Продукція знана далеко за межами Луганщини.

Васильєви планують піти набагато далі меду: розпочинають розвивати туристичний напрямок (апітуризм). На наявному вулику облаштовується ліжко, яке від навколишнього середовища закривається дерев’яними стінами із дахом. Ви лягаєте на ліжко; під вами бджоли займаються своїми буденними справами. Сон на вуликах позитивно діє на нервову, кровоносну, м’язову систему, створюючи умови для самокоригування функцій внутрішніх органів.

Крім вуликотерапії, родина пропонує безліч розваг для туристів. Попит на такі заходи вже є. Виїзд на природу, спілкування з комахами, майстер-класи, смачні продукти…

ТМ «Медове джерело» – яскравий приклад завзятості та відданості власній справі!

 

М2 М3 М4

Поділитися: