logo
People with visual impairment

News

All news

Грантова програма для відбудови молодіжної політики
22 November

Грантова програма для відбудови молодіжної політики

Грантова програма для відбудови молодіжної політики

Учасники зможуть отримати 5 тисяч доларів та експертну підтримку для 5 громадських проєктів, що спрямовані на покращення основних сфер молодіжної політики.

Мета програми полягає в тому, щоб підвищити залученість молоді до розвитку і розширення молодіжної сфери в Україні, у тому числі запобіганню втрати вже досягнутих успіхів, відновленню і посиленню молодіжної політики України.

Умови участі:

організація була зареєстрована в Україні мінімум за 6 місяців до подачі заявки;

організаційно-правова форма - неприбуткова організація громадянського суспільства, молодіжний центр різних типів власності (для комунальних обов'язкова подача разом із партнерськими організаціями);

ініціатива спрямована на посилення вже існуючих проєктів/ініціатив або на створення нових у сфері молодіжної політики;

проєкт потребує фінансування НЕ для: оренди офісу та комунальних послуг, будівництва та ремонту, придбання транспортних засобів, діяльності у підтримку політичних партій та виборчих кампаній, благодійності або гуманітарної допомоги, відсоток заробітної плати команди ≤ 30%

Реєстрація триває до 28 листопада.

Деталі:https://cutt.ly/JMW7ZHN

Програма реалізується ГО "Платформа Публічної Дипломатії" та Національним Демократичним Інститутом. Фінансування є можливим завдяки щирій підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та за інформаційної підтримки Ради з молодіжних питань при Президентові України.

Поділитися: