logo
Людям з порушенням зору

Новини

Усі новини

«Сонячна громада»: отримане останнє обладнання
8 жовтня

«Сонячна громада»: отримане останнє обладнання

Агенція регіонального розвитку Луганської області разом із Департаментом міжнародної технічної допомоги, інноваційного розвитку та зовнішніх зносин Луганської облдержадміністрації продовжує реалізацію у Рубіжанській громаді екологічного проєкту «Створення локації з популяризації відновлювальних джерел енергії «Сонячна громада».

Нарешті отримали останні компоненти локації – два інформаційні стенди. На них містяни зможуть дізнатися як про локацію, так і про переваги сонячної енергетики.

Нагадаємо, що вже облаштовано територію солярної локації, встановлено камеру відеоспостереження, встановлено та підключено чотири сонячні ліхтарі, встановлено та налаштовано дві паркові лавки для підзарядки гаджетів без спинки.

Вже найближчим часом інформаційні стенди будуть встановлені і локація буде повністю готова до урочистого відкриття, яке заплановане на 18 жовтня.

Проєкт реалізується Агенцією регіонального розвитку Луганської області за організаційної підтримки ГО «Взаємодія-Плюс» у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.

243975000_132882532401038_6618055601187597073_n

Поділитися: