logo
Людям з порушенням зору

Новини

Усі новини

Зустріч з делегацією Консультативної Місії ЄС в Україні
14 липня

Зустріч з делегацією Консультативної Місії ЄС в Україні

13 липня 2021 року, за ініціативи та організації Департаменту міжнародної технічної допомоги, інноваційного розвитку та зовнішніх зносин, відбулась зустріч з делегацією Консультативної Місії ЄС в Україні на чолі з Керівником операційного департаменту КМЄС Удо Моллером.

Участь у презентації взяли Сергій Гайдай, Денис Денищенко, Вікторія Тютюнник та Дмитро Плугін.

Метою візиту було започаткування роботи мобільного підрозділу КМЄС в Луганській області у період з 12.07.2021-30.07.2021 задля проведення комплексної оцінки сектору цивільної безпеки і процесів щодо його реформування в регіоні.

Основними партнерами під час оцінки будуть Головне управління Національної поліції в Луганській області, Головного управління Служби безпеки України в Донецькій та Луганській областях, прикордонна служба та громадські організації.

Під час зустрічі був представлений Мобільний підрозділ Консультативної Місії ЄС та обговорювались питання подальшого співробітництва.

Удо Моллер наголосив на важливості налагодження співпраці саме у Луганській області задля покращення діалогу між владою, правоохоронними органами та населенням. Перспективним є розвиток напрямів діджиталізації та інновацій.

Було відзначено, що присутність представників Місії в області буде чудовим сигналом для населення про поліпшення безпекової ситуації в області.

Зустріч пройшла у конструктивному ключі, наприкінці якої сторони виявили своє сподівання про плідну співпрацю у майбутніх проєктах.

 

photo5436183804000712122

Поділитися: