logo
Людям з порушенням зору

Новини

Усі новини

YOUNG UA Online Academy 2021
30 липня

YOUNG UA Online Academy 2021

З 27 по 29 липня Олексій Скірдін взяв участь у заході в рамках проєкту Програми Україна – НАТО з професійного розвитку цивільного персоналу сектору безпеки і оборони «YOUNG UA Online Academy 2021» для молодого покоління державних службовців України.

Державні службовці з різних куточків України, включаючи Луганську область, віком від 22 до 30 років отримали корисну та цінну інформацію, яка допоможе їм стати сучасними, ефективними та перспективними рушіями реформування їхньої установи та суспільства в цілому.

Епідеміологічна ситуація внесла свої корективи, тому цього року захід відбувався онлайн. Але не дивлячись на це, організаторам вдалось запропонувати цікаву програму та запросити відомих спікерів серед яких було представники штаб-квартири НАТО, Надзвичайні та Повноважні Посли Великої Британії та Канади та інші не менш цікаві спікери.

Крім виступів організатори підготували групові практичні завдання, під час яких учасники у дружній атмосфері могли вдосконалити свої комунікаційні навички, набути додатковий досвід та отримати поради.

Поділитися: