logo
Людям з порушенням зору

Новини

Усі новини

У м. Золоте незабаром відкриється гурток 3-d моделювання
20 липня

У м. Золоте незабаром відкриється гурток 3-d моделювання

На початку липня розпочалася робота над проєктом «Організація гуртка з 3D моделювання на базі Золотівської загальноосвітньої школи 1-3 ступенів №5: шлях до згуртування молоді громади».

Проєкт реалізується Громадською організацією «Будемо удосконалювати місто Гірське» у співпраці з Департаментом міжнародної технічної допомоги, інноваційного розвитку та зовнішніх зносин Луганської ОДА, Золотівською загальноосвітньою школою 1-3 ступенів №5 та Гірською міською ВЦА.

Сучасний світ важко уявити без тривимірного моделювання. Кіно, комп’ютерні ігри, телебачення – це лиш маленька частина того величезного світу, де панують 3D-моделі. Тривимірне моделювання стало невід’ємною частиною інженерного проєктування всіх можливих технічних пристроїв, сучасного дизайну, креативної реклами.

Створення гуртка 3D моделювання дасть можливість покращити якість неформальної освіти для дітей та молоді в Гірській територіальній громаді, створити спільний сучасний позакласний простір, згуртувати підростаюче покоління, педагогів та батьків, надати зацікавленим сторонам нові інструменти, в тому числі інноваційні, для особистого та професійного розвитку.

Безкоштовні заняття гуртка для дітей віком від 10 років дозволять охопити значну кількість учнів не лише даної школи, а й з інших навчальних закладів міста та прилеглих населених пунктів. Створення гуртка допоможе вихованцям розвинути необхідні в житті навички програмування та дизайну, розвине творче мислення, комп’ютерну грамотність, творчі та конструкторські здібності, образне та технічне мислення, комунікативні навички.

Комп'ютерна освіта в сучасному світі – той самий мінімум, який необхідний підростаючому поколінню для побудови успішного майбутнього, адже інформаційні технології застосовуються практично в усіх сферах сучасного життя, а попит на IT-фахівців зростає з року в рік.

Ця публікація підготовлена у межах проєкту «Організація гуртка з 3D моделювання на базі Золотівської загальноосвітньої школи 1-3 ступенів №5: шлях до згуртування молоді громади», який реалізовується Громадською організацією «Будемо удосконалювати місто Гірське» за програмою малих грантів, яка адмініструється ICAP Єднання в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу. 

Поділитися: