logo
Людям з порушенням зору

Новини

Усі новини

Проведено робочу зустріч з представниками Норвезької ради у справах біженців (NRC) та керівницею NRC East Area Office Кристиною Фальконі.
17 квітня

Проведено робочу зустріч з представниками Норвезької ради у справах біженців (NRC) та керівницею NRC East Area Office Кристиною Фальконі.

У межах роботи Регіонального офісу міжнародного співробітництва Луганської області #depmtd проведено робочу зустріч з представниками Норвезької ради у справах біженців (NRC) та керівницею NRC East Area Office Кристиною Фальконі.

 Основні питання, які були обговорені під час зустрічі:

потреби ВПО з Луганщини в місцях компактного проживання;

можливості надання продуктових та гігієнічних наборів потребуючим особам з Луганщини;

можливості надання юридичної допомоги внутрішньо переміщеним особам;

особливості потреб ВПО з Луганщини та Луганської області в цілому

Наша спільна мета полягає в тому, щоб допомогти тим, хто найбільше цього потребує, перебуває в небезпеці та важкій ситуації, щоб вони могли повернутися до нормального життя.

NRC – це міжнародна гуманітарна організація, що працює в Україні з 2014 року. З 2022 року, NRC значно розширила свою діяльність в Україні, співпрацюючи з національними партнерами, щоб охопити більше людей, які потребують допомоги. Основними напрями є надання життєвої необхідної допомоги, їжі та предметів першої допомоги, найбільш уразливим людям на сході та півдні України. Допомога сотням тисяч переміщених осіб на півночі та заході з правовою підтримкою та інформацією про доступ до послуг і притулків.

Сподіваємося на ефективну синергію зусиль та плідну роботу з партнерами!

436236903_1667739033968059_4674778396185838814_n

Поділитися: