logo
Людям з порушенням зору

Новини

Усі новини

Проєкт “Цифрове прототипування для професійної освіти”
1 червня

Проєкт “Цифрове прототипування для професійної освіти”

Впродовж проєкту “Цифрове прототипування для професійної освіти” молодь зі Сходу України навчалась створенню власних бізнес-проєктів за допомогою новітніх технологій у Цифрових майстернях. 

Молодь не тільки навчилась цифровому моделюванню та як втілити свою бізнес-ідею у життя, але й освоїла основи фінансової та підприємницької діяльності.

Тепер завдяки набутим навичкам та вмінням, активна молодь з Волновахи, Золотого, Лисичанська, Маріуполя, Новоайдара, Попасної та Сєвєродонецька підготувала 27 бізнес-проєктів, які вона планує реалізувати.

Багато з них спрямовані на вирішення екологічних питань (екоторбинки, ековазочки, клапани для економії води), підтримки здоров’я (тренажери для постановки правильного дихання, маски для обличчя, рушники для рук, корисні набори снеків для молоді), а також включають в себе подарунки для рідних та близьких, предмети ландшафтного дизайну, сувенірну продукцію (брелоки, магніти, стікери) та багато інших цікавих ідей. 

Відвідуючи Цифрові майстерні, юнаки та дівчата створюють прототипи своїх проєктів у Цифрових майстернях і найближчим часом зможуть представити їх у своїх громадах.

Таке залучення молоді до користування цифровими технологіями та сучасним обладнанням, дозволить покращити її спроможність та креативність, а також призведе до розвитку малого бізнесу в Україні.

Створення цифрових майстерень відбувається в рамках проєкту «Цифрове прототипування для професійної освіти», який впроваджується Terre des hommes - Україна за сприяння Проєкт USAID "Економічна підтримка Східної України".

Поділитися: