logo
Людям з порушенням зору

Новини

Усі новини

Проєкт «Гуманітарний логістичний ХАБ у Дніпрі» підходить до завершення
2 листопада

Проєкт «Гуманітарний логістичний ХАБ у Дніпрі» підходить до завершення

Проєкт «Гуманітарний логістичний ХАБ у Дніпрі» підходить до завершення

Діяльність ХАБу спрямована на підтримку ВПО з Луганщини, які тимчасово проживають у Дніпропетровській, Полтавській, Кіровоградській та Запорізькій областях, в тому числі на надання гуманітарної допомоги, її доставку, вирішення логістичних питань та здійснення моніторингу потреб населення в постраждалих регіонах.

Агенція регіонального розвитку Луганської області за підтримки проєкту міжнародної технічної допомоги «Зміцнення громадської довіри» (UCBI ІІI) працювала над реалізацією ініціативи з липня до жовтня цього року.

Протягом 4 місяців:

підписано меморандуми про співробітництво з 6 благодійними фондами;

4347 сімей з Луганщини, що тимчасово проживають у громадах Дніпропетровської, Полтавської, Кіровоградської та Запорізької областей, отримали гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів;

657 сімей з Луганщини отримали допомогу у вигляді гігієнічних наборів;

направлено гуманітарну допомогу для ВПО, що проживають у Знам’янській, Олександрійській громадах Кіровоградської області та у Хорольській та Лубенській громадах Полтавської області;

через гуманітарні штаби фондів-партнерів здійснено роздачу гуманітарної допомоги у громадах Запорізької, Харківської та Донецької областей.

Денис Денищенко, директор Департаменту міжнародної технічної допомоги, інноваційного розвитку та зовнішніх зносин Луганської обласної державної адміністрації, зазначає: "Реалізація цього проєкту направлена на допомогу людям, які стали вимушеними переселенцями та тепер змушені розпочинати життя спочатку на новому місці. Завдяки цій ініціативі переселенці мають змогу отримати необхідну підтримку, задовольнити свої основні потреби, включаючи продукти харчування, засоби гігієни, а також відчувають турботу, що вкрай важливо в наш час."

Наразі розглядається питання продовження проєкту на 3 місяці, що допоможе підтримати ще більше мешканців Луганщини.

Наближаємо перемогу разом!

Поділитися: