logo
Людям з порушенням зору

Новини

Усі новини

Про зустріч з делегацією Управління Організації Об’єднаних Націй з координації гуманітарних справ (OCHA)
4 серпня

Про зустріч з делегацією Управління Організації Об’єднаних Націй з координації гуманітарних справ (OCHA)

03.08.2021 року відбулась зустріч з представниками делегації Управління Організації Об’єднаних Націй з координації гуманітарних справ (OCHA) та Українського гуманітарного фонду ООН.

На зустрічі були присутні Олексій Смирнов, Юлія Головінова, Андрій Чумак, Павло Пригородов.

Мета візиту була стосовно завершення дії проєктів, пов’язаних з транспортним сполученням між населеними пунктами.

Відбулась жвава дискусія під час якої було обговорення проблем, пов’язаних з населеними пунктами у Луганській області до яких відсутнє транспортне сполучення. Близько 20 населених пунктів області в яких жителі не мають можливості отримувати необхідні послуги та відвідувати заклади охорони здоров’я, соціального захисту населення, державні та фінансові установи через відсутність автобусного сполучення. Ця відсутність спричинена низкою проблем пов’язаних з поганою якістю доріг, низькою рентабельністю перевезень та значним відтіком населення.

Наразі транспортні послуги за підтримки міжнародних партнерів надаються у 22 напрямках до липня 2022 року, тому виникає потреба подальшої імплементації проєкту.

 За результатами зустрічі сторони домовилися опрацювати дане питання, щоб жителі ізольованих населених пунктів мали доступ до соціальної інфраструктури регіону

осна2 осна1

Поділитися: