logo
Людям з порушенням зору

Новини

Усі новини

Про участь у Програмі економічного розвитку Східної України - друга фаза
3 липня

Про участь у Програмі економічного розвитку Східної України - друга фаза

Сьогодні представники Департаменту міжнародної технічної допомоги, інноваційного розвитку та зовнішніх зносин Юлія Головінова та Олексій Скірдін взяли участь в конференції "Програма економічного розвитку Східної України - друга фаза", яка відбувалась у м. Слов'янськ. У зустрічі брали участь представники Датської ради у справах біженців, посольств Великобританії та Швейцарії в Україні, обласних центрів зайнятості, представники місцевого самоврядування тощо.

Захід організований з метою обговорення ходу реалізації та актуальності Програми, головних проблем та перспективних напрямків підтримки зазначеної цільової групи населення, координації спільних дій та відкритого діалогу між учасниками заходу.

Відбулась дуже жвава та плідна бесіда, де були визначені проблеми та досягнення реалізації проєкту. Менеджер програми економічного розвитку Вахтанг Піранішвілі розповів про кількість грантів, які плануються та вже реалізувались у Луганській та Донецькій областях, про плани та шляхи їх реалізації.

Менеджер програми з питань юридичної допомоги та адвокації Ісак Робінсон розповів про проблеми органів місцевого самоврядування (ОМС) . Повідомив про зустрічі з 8 представниками ОМС, де були визначені проблеми та побажання.

Юлія Головінова розповіла про проєкти міжнародної технічної допомоги, які реалізуються у Луганській області та зазначила переваги проєктів направлених на економічний розвиток регіону. Було наголошено на тому, що допомога повинна надаватись тим, хто її потребує найбільше. І саме грантова допомога, як один із дієвих інструментів розвитку економічного стану громад. Пані Юлія подякувала міжнародним партнерам за співпрацю та зазначила про важливість подальшої роботи у цьому напрямку.

коллаж

Поділитися: