logo
Людям з порушенням зору

Новини

Усі новини

Представники Департаменту  взяли участь у воркшопі
14 грудня

Представники Департаменту взяли участь у воркшопі "Планування спільної діяльності задля відновлення та розвитку пілотних громад та територій"

У межах роботи Регіонального офісу міжнародного співробітництва Луганської області представники depmtd взяли участь у воркшопі "Планування спільної діяльності задля відновлення та розвитку пілотних громад та територій", який відбувся 12-14 грудня 2023 року.

Участь у заході взяли також представники Чернігівської, Сумської, Донецької, Херсонської, Запорізької, Харківської, Миколаївської, Чернівецької, Полтавської, Дніпропетровської областей.

Мета заходу: обговорення результатів співпраці у 2023 році та залучення регіональних партнерів у процес обговорення планів співпраці на 2024 рік у рамках Компоненту "Місцеве самоврядування та реформа децентралізації влади" Програми ООН із відновлення та розвитку миру.

Можливі напрями співпраці на 2024 рік:

- Екологічна безпека;
- Забезпечення принципів доброго врядування;
- Покращення доступності та якості надання місцевих послуг (адміністративні, соціальні, медичні).

Луганська область вбачає великий потенціал подальшої співпраці з надійним партнером ПРООН в Україні. Тож, під час заходу було проговорено важливі аспекти подальшого співробітництва.

Регіональний офіс міжнародного співробітництва – ініціатива Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, що має на меті розвиток взаємодії місцевих та регіональних влад з міжнародними партнерами, які прагнуть співпрацювати на рівні області та територіальної громади.

409990112_1595172977891332_6859281717745104577_n

Поділитися: