logo
Людям з порушенням зору

Новини

Усі новини

Понад 12 років Фонд Східна Європа впроваджує проєкти, спрямовані на розвиток громадського сектору в Україні
27 липня

Понад 12 років Фонд Східна Європа впроваджує проєкти, спрямовані на розвиток громадського сектору в Україні

«3D Project: Розвиток попри перешкоди», який реалізується за фінансування Європейського Союзу, – один із таких прикладів. Його метою є допомога громадським організаціям адаптуватися до умов дистанційної роботи та непевності, що виникли внаслідок пандемії Covid19.

Цього тижня Marina Gopko, проєктна координаторка Фонд Східна Європа, взяла участь у пресконференції, присвяченій проєкту «Civic tech – інструмент якісної взаємодії», що дістав грантову підтримку в межах 3D Project. Його впроваджує Асоціація міст України у співпраці з ГО "Стратегії розвитку громад". Організації допомагають 30 малим українським громадам користуватися інструментами платформи електронної демократії E-DEM.

Проєкт «3D Project: Розвиток попри перешкоди. Стійке громадянське суспільство в часи пандемії та в майбутньому» виконується Фондом Східна Європа за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Національну платформу е-демократії E-DEM створено в межах швейцарсько-української Програма EGAP, що впроваджується Фондом Східна Європа.

Поділитися: