logo
Людям з порушенням зору

Новини

Усі новини

Open Call для талановитих студентів, науковців, дослідників у сфері deep-tech ще триває!
29 січня

Open Call для талановитих студентів, науковців, дослідників у сфері deep-tech ще триває!

Open Call для талановитих студентів, науковців, дослідників у сфері deep-tech ще триває! Отримайте унікальну можливість розвинути свою ідею в сфері deep-tech разом з провідними експертами та інноваційними програмами.

Подайте заявку до 12 лютого, щоб потрапити на відбірковий хакатон «Інновації у сфері глибоких технологій», що відбудеться 1-3 березня в Києві в гібридному форматі.

Участь у хакатоні можуть брати як індивідуальні учасники (студенти, науковці, фінансисти, дизайнери-маркетологи, розробники), так і готові сформовані команди.

Подавайте заявку: https://vacu2m.com/intensive/

30 наукоємних стартапів-переможців приєднаються до Акселераційних програм Science Intensive Innovation та Development and Renovation. Команди взаємодіятимуть з потенційними клієнтами, залучатимуть інвестиції, шукатимуть Product-Market Fit, отримають доступ до ресурсів та зможуть перевірити бізнес-модель.

«Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» підтримує проєкт Vacuum Deep Tech Acceleration, який надає унікальну можливість талановитим українським студентам, науковцям та підприємцям не лише реалізувати свої ідеї, але й отримати цінний досвід співпраці з провідними експертами галузі, інвесторами та потенційними клієнтами.

Поділитися: