logo
Людям з порушенням зору

Новини

Усі новини

Національне бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні розпочинає серію вебінарів, присвячених конкурсам нової програми ЄС «Креативна Європа» 2021-2027
8 липня

Національне бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні розпочинає серію вебінарів, присвячених конкурсам нової програми ЄС «Креативна Європа» 2021-2027

Національне бюро програми ЄС «Креативна Європа» в Україні розпочинає серію вебінарів, присвячених конкурсам нової програми ЄС «Креативна Європа» 2021-2027.

Під час вебінарів організатори розкажуть про:

- цілі конкурсів
- заходи, які можуть бути підтримані за конкурсами
- вимоги до проєктів
- процес подачі заявки
- критерії оцінки проєктів

На вебінарі 13 липня буде розглянуто конкурси бізнес-кластеру «Креативної Європи», а саме:

Розвиток талантів та навичок
Цілі конкурсу: розвиток талантів та навичок професіоналів аудіовізуального сектору; зміцнення їх спроможності до адаптації до нових креативних процесів та бізнес-моделей та повноцінного використання креативного та комерційного потенціалу діджитал-трансформації.

Ринки та нетворкінг
Цілі конкурсу: стимулювання B2B-обмінів та стимулювання участі в них країн зі слабким розвитком аудіовізуального сектору; підтримка професійних заходів, що фокусуються на контенті, новітніх технологіях та нових бізнес-моделях; підтримка екологічних підходів в роботі.

Інноваційні інструменти та бізнес-моделі
Ціль конкурсу: стимулювати розвиток та поширення інноваційних інструментів та бізнес-моделей задля збільшення видимості, доступності, розширення аудиторії та різноманітності європейських робіт в цифрову епоху та для збільшення конкурентоздатності європейської аудіовізуальної індустрії.

Якщо ви працюєте зі сферою кіно, неформальної освіти, IT, бізнес-девелопментом креативних індустрій, то цей захід для вас! На ньому ви зможете дізнатись про те, як ваша організація може отримати десятки, а може навіть сотні тисяч євро на освітні заходи, міжнародні поїздки, співпрацю із закордонними колегами та розвиток вашого сектору.

Якщо ви плануєте подавати заявку на ці конкурси, реєструйтеся на вебінар

https://forms.gle/QYsQfadXjMsPxaRY9

Коли відбудеться вебінар

13 липня з 10:00 до 11:00

Де?

Онлайн у Zoom

Підтвердження участі та лінк на підключення до вебінару учасники отримають напередодні проведення заходу.

 

Поділитися: