logo
Людям з порушенням зору

Новини

Усі новини

МОН оголосило початок проведення конкурсу на здобуття щорічної Премії Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій
8 червня

МОН оголосило початок проведення конкурсу на здобуття щорічної Премії Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій

1 червня МОН оголосило початок проведення конкурсу на здобуття щорічної Премії Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2012 р. № 701.

Щороку МОН присуджує до 5 таких Премій — за особливі досягнення у розробленні і впровадженні інноваційних технологій у виробництво та виведення на ринок вітчизняної інноваційної продукції.

Термін подачі заявок від підприємств, установ та організацій — до 1 серпня.  Роботи подаються міністерствам, іншим центральним органам виконавчої влади, Національній академії наук, Національній академії медичних наук, Національній академії аграрних наук клопотання про присудження Премії, які повинні відібрати до 5 робіт і подати їх до 1 жовтня у Міністерство освіти і науки.

Висунуті на здобуття Премії роботи приймаються на розгляд за умови, що їх результати застосовані на практиці не менш ніж за рік до дати їх висунення на здобуття Премії.

На здобуття Премії можуть висуватися роботи з розроблення і впровадження інноваційних технологій, результатом яких є реалізовані інноваційні проекти.

Авторський колектив роботи повинен складатися не більш як з десяти осіб і включати безпосередніх виконавців роботи, творчий внесок яких є найвагоміший.

Детальна інформація щодо вимог до оформлення документів, процедури їх подання та контактної інформації міститься за посиланням на сайті МОН 

Поділитися: