logo
Людям з порушенням зору

Новини

Усі новини

Молодіжні команди з Луганської та Донецької областей запрошуються до участі в фандрайзинг-челенджі!
2 червня

Молодіжні команди з Луганської та Донецької областей запрошуються до участі в фандрайзинг-челенджі!

Проєкт реалізується громадською організацією «Міжнародна агенція змін» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.

Мета проєкту – організація комплексного навчання з фандрайзингу для молоді з метою подальшого створення проєктів з громадської безпеки та соціальної згуртованості.

ГРАФІК ПРОВЕДЕННЯ ФАНДРАЙЗИНГ ЧЕЛЕНДЖА

24.05-6.06 Реєстрація молодіжних команд з Луганської та Донецької областей на платформі FUNdraiser (https://fundraiser.games/ ).

1.06-31.07 Фандрайзинг-челендж з зануренням у вивчення стратегічного фандрайзингу.

2.08-4.08 Онлайн-пітчинги для 15 кращих команд.

6.08 Суперфінал у Святогірську, де буде визначено 5 переможців для подальшого менторського супроводу та фінансової підтримки від донорів на реалізацію проєктів з громадської безпеки та соціальної згуртованості.

ВИМОГИ ДО МОЛОДІЖНИХ КОМАНД

1.      Вік від 14 до 35 років.

2.      Проживання на контрольованих урядом України територіях Донецької та Луганської областей. Цільові громади у Луганській області: Біловодська, Красноріченська, Кремінська, Лозно-Олександрівська, Міловська, Нижньодуванська, Новоайдарська, Троїцька, Лисичанська, Попаснянська, Сєвєродонецька, Станично-Луганська, Щастинська, Трьохізбенська ОТГ, Золоте (Гірська ОТГ), Привілля (Лозно-Олександрівська ОТГ).

3.      Мати підтверджене партнерство з молодіжною чи громадською організацією, яка має статус неприбутковості (для реалізації проєктів у разі, якщо вони отримують одне з призових місць на Суперфіналі).

Поділитися: