logo
Людям з порушенням зору

Новини

Усі новини

ГРОМАДИ ЛУГАНЩИНИ ЗАПРОШУЮТЬСЯ ДО УЧАСТІ У КОНКУСІ ВІД ПРОГРАМИ EGAP
14 липня

ГРОМАДИ ЛУГАНЩИНИ ЗАПРОШУЮТЬСЯ ДО УЧАСТІ У КОНКУСІ ВІД ПРОГРАМИ EGAP

Програма «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади" (Програма EGAP) оголосила конкурсний відбір 25 територіальних громад з Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Луганської та Одеської областей. У кожній з областей буде відібрано 5 територіальних громад, яким буде запропоновано спільну реалізацію шаблонних проєктів Програми EGAP, а також участь у майбутніх пілотних проєктах.

До участі у конкурсі запрошуються територіальні громади, які прагнуть запровадити сучасні цифрові інструменти задля публічних послуг, удосконалення комунікації з громадою, зниження рівня корупції та покращення доступу громадян до інформації про діяльність муніципалітету та комунальних підприємств, закладів та установ.

Детальну інформацію та форму заявки для участі у конкурсі можна знайти на вебсайті Програми EGAP за посиланням https://cutt.ly/4mOizvQ.

Громадам, які зацікавлені в участі у конкурсному відборі необхідно надіслати заявку на участь разом із сформованим пакетом документів на адресу електронної пошти konkurs@egap.in.ua не пізніше 3 серпня 2021 року, зазначивши: «Конкурс громад» у темі електронного листа.

З метою більш детального інформування представників територіальних громад про умови конкурсу та плани співпраці з обраними громадами, 15 липня 2021 об 11.00 відбудеться онлайн зустріч для усіх зацікавлених осіб. Посилання для підключення: https://cutt.ly/hmOoBXQ.

Додатково повідомляємо, що Програма EGAP реалізується протягом 2015-2023 років Фондом Східна Європа та Фондом Innovabridge у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України та фінансується Швейцарією.

Не зволікайте, та подавайтесь на конкурс – і ви станете на крок ближче до цифровізації території!

Конкурс громад_page-0002

Поділитися: