logo
People with visual impairment

News

All news

Грантовий конкурс «Фонд стійкості та сталого розвитку» з можливістю фінансування
23 February

Грантовий конкурс «Фонд стійкості та сталого розвитку» з можливістю фінансування

Грантовий конкурс «Фонд стійкості та сталого розвитку» з можливістю фінансування

Новий грантовий конкурс «Фонд стійкості та сталого розвитку» з можливістю фінансування організацій громадянського суспільства (ОГС) та спільнот в Україні відкрито від програми “Підтримка організацій громадянського суспільства в Україні”.

Фонд стійкості та сталого розвитку в рамках Програми «Підтримки організацій громадянського суспільства в Україні» передбачає надання грантів на ініціативи на місцевому, регіональному та/або національному рівнях.

Ці ініціативи та відповідна діяльність посилюватимуть роль громадянського суспільства у впливі на державні суб’єкти та органи влади з питань, пов’язаних з правами людини, рівністю, соціальною інтеграцією, місцевим управлінням та участю в демократичних процесах.

Участь можуть взяти:

місцеві дієві ОГС;

новостворені ОГС;

волонтерські організації та спільноти;

громадські організації, які запропонують проєкти в консорціумах, партнерствах або групах;

міжнародні організації за умовою, бути в консорціумі з місцевим українським партнером і бути в змозі продемонструвати, як вони працюватимуть у партнерстві з місцевим громадянським суспільством з локальним підходом.

Максимальна сума фінансування становить до 100 000 фунтів стерлінгів на термін до 10 місяців з мінімальною тривалістю 3 місяці

Прийняття заявок триватиме до 16.03.2023 (до 17:00 за київським часом)

Деталі:https://bit.ly/3IGAxrO

Поділитися: