logo
Людям з порушенням зору

Новини

Усі новини

Шлях до успішної власної справи розпочинається з любові до рідного міста
30 листопада

Шлях до успішної власної справи розпочинається з любові до рідного міста

Майстерня сувенірів «Це моє місто» є прикладом саме того, що з любові може народитися успішна справа та бізнес. Власниця майстерні, сєвєродончанка Вероніка Стрельченко,  креативна графічна дизайнерка, що вже декілька років робить сувеніри, якими буквально освідчується у коханні рідному місту.

Перші листівки, які започаткували її власний бізнес, вона намалювала гелевою ручкою на крафтовому папері. А потім розфарбувала їх олівцями.

Власноруч Пані Вероніка надрукували 200 наборів по 10 листівок зі знаковими будівлями та місцями Сєвєродонецька. Їх дуже швидко розкупили. Назву «Це моє місто» придумала для листівок. Коли прийшла думка відкрити майстерню, вирішили цю назву залишити. Наразі у бізнесі працює також її чоловік та допомагає старший син.

Продукція, що присвячена місту Сєвєродонецьк та  Луганщині, розлітається по всьому світу, наприклад, у США, Англію, Францію, Данію та Ізраїль.

В асортименті майстерні є листівки, календарі, блокноти, постери, календарі, магніти, значки, декоративні карти Сєвєродонецька. Робить художниця та друк на текстилі – сумках, футболках. Також займається розробкою макетів та друк поліграфічної продукції, надає послуги дизайнера: логотипів, портретів digital art, рекламних банерів для соц. мереж. Усі роботи Вероніки сповнені любові до рідного міста.

Вероніка Стрельченко - приклад того, що залишаючись вірним своїй мрії, доклавши зусиль, її можна втілити в реальність!

 

В1 В2 В3

Поділитися: