logo
Людям з порушенням зору

Новини

Усі новини

Проєкт «Гуманітарний логістичний ХАБ у Дніпрі» подовжено ще на 3 місяці
6 грудня

Проєкт «Гуманітарний логістичний ХАБ у Дніпрі» подовжено ще на 3 місяці

Проєкт «Гуманітарний логістичний ХАБ у Дніпрі» подовжено ще на 3 місяці

Діяльність ХАБу спрямована на підтримку ВПО з Луганщини, які тимчасово проживають у Дніпропетровській, Полтавській, Кіровоградській та Запорізькій областях, в тому числі на надання гуманітарної допомоги, її доставку, вирішення логістичних питань та здійснення моніторингу потреб населення в постраждалих регіонах.

Агенція регіонального розвитку Луганської області реалізовує цю ініціативу з липня за підтримки проєкту міжнародної технічної допомоги «Зміцнення громадської довіри» (UCBI ІІI).

 У листопаді Гуманітарний логістичний ХАБ передав постільну білизну та гігієну Шелтер переселенців Луганщини та передав нашим партнерам БО «Міністерство добрих справ» Mdd_fond, БО «Майбутнє української нації» та Благодійний фонд "Квітуча Україна" продуктові набори та гігієну.

Загалом протягом 5 місяців:

підписано меморандуми про співробітництво з 7 благодійними фондами;

4651 сім’я з Луганщини, що тимчасово проживають у громадах Дніпропетровської, Полтавської, Кіровоградської та Запорізької областей, отримали гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів;

927 сімей з Луганщини отримали допомогу у вигляді гігієнічних наборів, дитячої гігієни та постільних речей;

направлено гуманітарну допомогу для ВПО, що проживають у Знам’янській, Олександрійській громадах Кіровоградської області та у Хорольській та Лубенській громадах Полтавської області;

через гуманітарні штаби фондів-партнерів здійснено роздачу гуманітарної допомоги у громадах Дніпропетровської, Запорізької, Херсонської, Харківської та Донецької областей.

Проєкт реалізовується спільно з Департаментом міжнародної технічної допомоги, інноваційного розвитку та зовнішніх зносин Луганської облдержадміністрації.

 Юлія Головінова, заступник директора Департаменту - начальник управління міжнародної технічної допомоги Департаменту міжнародної технічної допомоги, інноваційного розвитку та зовнішніх зносин Луганської обласної державної адміністрації, зазначає: "Цей проєкт має на меті підтримати вимушених переселенців, які покинули власні домівки та мають починати все спочатку. Завдяки реалізації ініціативи ВПО відчувають, що про них піклуютьсь, отримують необхідну та важливу допомогу у вигляді продуктових та гігієнічних наборів тощо, а також можуть бути впевнені, що не залишаться зі своїми проблемами сам на сам".

317983790_169295292410544_355231038785641425_n 318092228_169295132410560_6123487366286764372_n

Поділитися: