logo
Людям з порушенням зору

Новини

Усі новини

Бренд Сєвєродонецької громади
12 червня

Бренд Сєвєродонецької громади

У межах пілотного проєкту з розробки бренду та маркетингових стратегій Програми ООН із відновлення та розбудови миру, компоненту «Місцеве самоврядування та реформа з децентралізації влади», Сєвєродонецька територіальна громада отримала новий бренд.

В чому унікальність Сєвєродонецької громади?

До складу громади увійшли території з розвиненим сільським господарством, лісовими масивами та зонами для рекреації з молодим, прогресивним містом з розвиненою хімічною промисловістю, інженерією та ІТ сектором, що є центром освітнього, культурного та економічного життя Луганщини.

Разом територіальна громада має потужний ресурс та потенціал для розвитку інноваційного, екологічного підприємництва, сталого економічного розвитку та комфортних умов для проживання як у місті, так і у сільській місцевості.

Новостворений бренд громади

В центрі логотипу – літера С. Проста форма логотипу складена з пікселів. Все починалось з особливості місця – піску (жовті пікселі). Далі довкола посаджено ліси (зелені пікселі). Наступним кроком є зростання промислового, інтелектуального та наукового потенціалу (блакитні пікселі). Майбутній розвиток – це піксель кольору електрик, як натяк на розвиток цифрових та інноваційних технологій. Дана проста структура має потенціал динамічно розвиватись у символи та візерунки, котрі будуть маркерами для різних сфер діяльності громади.

Ролик про Сєвєродонецьку територіальну громаду – https://www.youtube.com/watch?v=AW1njoS0RMo

Поділитися: