logo
Людям з порушенням зору

Новини

Усі новини

Рік розпочався з гарних новин – завершується реконструкція закладу дошкільної освіти «Барвінок» у Рубіжному
12 січня

Рік розпочався з гарних новин – завершується реконструкція закладу дошкільної освіти «Барвінок» у Рубіжному

За ініціативи команди Департаменту міжнародної технічної допомоги, інноваційного розвитку та зовнішніх зносин Луганської ОДА у співпраці з Агенцією регіонального розвитку Луганської області та Посольством Румунії в Україні добігає кінця реалізація важливого соціального проєкту – реконструкція комунального закладу дошкільної освіти (ясла-садок) № 3 «Барвінок» у м. Рубіжному. Вартість проєкту – 10 тисяч євро. Фінансову підтримку надало Міжнародне агентство з розвитку співробітництва RoAid.

Під час реалізації проєкту було замінено 25 вікон та 2 двері, оздоблено відкоси. Адже на цей час їхня заміна не проводилась. Здійснювався лише поточний ремонт рам та часткова заміна скла. Ця ініціатива дозволить забезпечити повноцінний освітньо-виховний процес, зробить більш комфортним перебування вихованців у закладі.

Разом з Посольством Румунії в Україні на 2022 рік заплановано відновлення ще двох освітніх установ у регіоні. Працюємо далі над створенням безпечного та комфортного середовища для наших дітей.

 

 

Са2 Са3

Поділитися: