logo
Людям з порушенням зору

Новини

Усі новини

Підприємниця Олена Бур’ян з Попасної налагодила випуск чоловічого одягу бренду «DaviDon»
11 січня

Підприємниця Олена Бур’ян з Попасної налагодила випуск чоловічого одягу бренду «DaviDon»

Китайський філософ Лао-цзи казав: «Довгий шлях починається з першого кроку». Головне - зробити цей крок назустріч своїм мріям.

Так Олена Бур’ян з прифронтової Попасної Луганської області налагодила швейне виробництво біля лінії розмежування.

Коли у 2014 році швейна фабрика у Попасній, де вона працювала певний час, припинила існування, пані Олена взялася рятувати виробництво і людей, які тоді залишилися без роботи. У приміщенні колишнього спортивного залу почала облаштовувати виробництво. Спочатку скуповувала швейні машинки – щось позичила, щось в кредит брала. Згодом, підприємниця отримувала допомогу від міжнародних організацій. Завдяки цій підтримці вдалось придбати нове обладнання, а також облаштувати цех системою вентиляції та кондиціонування.

Від початку роботи пані Олена співпрацює з Францією. У швейному цеху виконують пошив блуз, спідниць і штанів, дитячого одягу на експорт. У середньому в майстерні виготовляють понад сто виробів за день.

У лютому 2021 року підприємниця відкрила власний магазин у Попасній, де можна придбати чоловічий одяг бренду «DaviDon». Європейські стандарти якості увійшли до практики швейного виробництва пані Олени, а ціни водночас залишаються доступними для українського споживача. Також бренд має свій сайт https://davidon.com.ua/.

Попри всі складнощі: близькість до лінії розмежування, проблеми з кредитуванням, нестачу робочих рук і замовлень, Олена Бур’ян завжди вірить у власний успіх.

Пс2 Пс3

Поділитися: