logo
Людям з порушенням зору

Новини

Усі новини

Офлайн пункт Дія з підтримки генерування COVID-сертифікатів розпочне роботу у Старобільську 25 листопада
24 листопада

Офлайн пункт Дія з підтримки генерування COVID-сертифікатів розпочне роботу у Старобільську 25 листопада

Команда Мінцифри спільно з регіональними командами цифровізації України відкриває пункти допомоги з отримання СOVID-сертифікатів в усіх куточках країни.

З 25 листопада перший пункт Команди підтримки Дії на Луганщині буде відкрито у м. Старобільську за адресою вул. Центральна 89а, 3 поверх ТЦ «Фокстрот». Режим роботи центру вакцинації КНП «Старобільський центр первинної медико-санітарної допомоги»: щоденно з 8.30 до 13.00.

Якщо у вас виникли труднощі з отриманням СOVID-сертифіката в застосунку чи на порталі Дія, зверніться до пункту допомоги. Команда служби підтримки допоможе та навчить вас генерувати його.

На локаціях присутні спеціалісти, які допомагають згенерувати сертифікати в Дії (у застосунку чи на порталі).

Ми відкриваємо пункти Команди підтримки Дії у центрах масової вакцинації, щоб люди, які отримують щеплення й одразу після нього генерують сертифікат, могли впевнитися, що дані внесено правильно.

Команда підтримки Дії може:

- розповісти про види СOVID-сертифікатів та шляхи їх отримання;

- проконсультувати або допомогти подати заявку на отримання СOVID-сертифіката на порталі та в застосунку Дія;

- підкаже, куди звернутись і які дані перевірити, щоб сертифікат згенерувався, якщо проблема з боку лікаря (сімейного або того, який проводив щеплення);

- визначити помилку генерування сертифіката;

- розказати, що робити, щоб продовжити термін дії сертифіката з пів року до 365 днів;

- допомогти увійти на портал Дія;

- допомогти з отриманням КЕП для входу на портал Дія.

Офлайн пункт Дія з підтримки генерування COVID-сертифікатів створено за сприяння Міністерства цифрової трансформації України, Департаменту міжнародної технічної допомоги, інноваційного розвитку та зовнішніх зносин Луганської ОДА, Старобільської міської ради Луганської області, за підтримки волонтерів молодіжного хабу «Inventors».

 

Поділитися: