logo
Людям з порушенням зору

Новини

Усі новини

Кондитерські вироби сєвєродончанки Анни Семененко на Івано-Франківщині
23 травня

Кондитерські вироби сєвєродончанки Анни Семененко на Івано-Франківщині

Смачні та корисні солодощі Анни відомі далеко за межами Сєвєродонецька. Майже 10 років вона успішно розвивалася у кондитерському ремеслі та разом із чоловіком і двома дітьми будувала плани на майбутнє. Однак війна перевернула життя з ніг на голову, і дівчині довелось починати все «з нуля».

Трохи оговтавшись із розпачливого стану, Анна вирішила відродити кондитерську справу в с. Делятин Івано-Франківської області. З дому ій вдалося захопити лише проєктор та ручний міксер, тож дівчина вирішила піти на ризик і всі заощадження на відпустку та ремонт знову вклала у техніку.

Перші солодощі кондитерка виготовила на Великодні свята, а зараз замовлення надходять як від нових, так і від старих клієнтів. Сєвєродончанка вдячна людям на новому місці проживання. Допомагають всі: і місцева влада, і звичайні люди.

А ще на новому місці у сім’ї Анни з’явилося важливе та цікаве заняття — вирощування «овочів перемоги». Родина обробляє невеличку ділянку землі, вирощує овочі та зелень. Мріють повернутись додому восени, та все вирощене віддати військовим.

Анна впевнена, що перемога не за горами! Все буде Україна!

 

23 05 2 23 05 3 23 05 4 23 05 5

Поділитися: