logo
Людям з порушенням зору

Новини

Усі новини

Грантова програма для відбудови молодіжної політики
22 листопада

Грантова програма для відбудови молодіжної політики

Грантова програма для відбудови молодіжної політики

Учасники зможуть отримати 5 тисяч доларів та експертну підтримку для 5 громадських проєктів, що спрямовані на покращення основних сфер молодіжної політики.

Мета програми полягає в тому, щоб підвищити залученість молоді до розвитку і розширення молодіжної сфери в Україні, у тому числі запобіганню втрати вже досягнутих успіхів, відновленню і посиленню молодіжної політики України.

Умови участі:

організація була зареєстрована в Україні мінімум за 6 місяців до подачі заявки;

організаційно-правова форма - неприбуткова організація громадянського суспільства, молодіжний центр різних типів власності (для комунальних обов'язкова подача разом із партнерськими організаціями);

ініціатива спрямована на посилення вже існуючих проєктів/ініціатив або на створення нових у сфері молодіжної політики;

проєкт потребує фінансування НЕ для: оренди офісу та комунальних послуг, будівництва та ремонту, придбання транспортних засобів, діяльності у підтримку політичних партій та виборчих кампаній, благодійності або гуманітарної допомоги, відсоток заробітної плати команди ≤ 30%

Реєстрація триває до 28 листопада.

Деталі:https://cutt.ly/JMW7ZHN

Програма реалізується ГО "Платформа Публічної Дипломатії" та Національним Демократичним Інститутом. Фінансування є можливим завдяки щирій підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та за інформаційної підтримки Ради з молодіжних питань при Президентові України.

Поділитися: