logo
People with visual impairment

News

All news

Дивовижна історія медових традицій, що проходить крізь століття!
23 November

Дивовижна історія медових традицій, що проходить крізь століття!

Родина Гребенників вже чотири покоління поспіль виробляє на сімейній пасіці натуральний мед, зберігаючи той самий надзвичайно корисний природний склад, секрети та традиції українського бджільництва.

Виробнича база знаходиться в мальовничому та затишному селі Новоолександрівка Старобільського району серед безкрайніх українських степів, полів та пишних садів, досить далеко (більше 100 км) від великих міст і промислових центрів. Завдяки цьому забезпечується високий рівень якості меду, екологічність та особливий смак продукції.

Як частина великої історії бджільництва «Своя пасіка» почала існувати ще в далекому 1798 році, саме ця подія дала селянам можливість реалізовувати власні ідеї та проєкти.

З 2000 року, коли естафету збереження традицій раціонального бджільництва перехопив Михайло Гребенник, «Своя пасіка» почала існувати як торговельна марка.

Сьогодні Михайло Гребенник, сповнений бджільницького оптимізму, інвестує свої зусилля в «солодкі» справи своїх дідів та прадідів та має амбітні плани розпочати експорт продукції до Японії. Михайло зазначає: «Спочатку я відправив до Японії зразки стільникового меду. Це невикачаний мед в сотах, він дуже цінується за кордоном. Наш бізнес-партнер був задоволений медом з Луганщини. Зараз готуємо партію цьогорічного меду з різнотрав'я, його продаватиме найбільший інтернет-магазин меду в Японії».

Історія компанії - це історія щирості та доброти до людей, працьовитості та стійкості до труднощів, любові до справи та рідного краю.

Асортимент продукції пасіки: мед, крем-мед, медові десерти, подарункові набори, пилок, прополіс, віск та інша продукція.

Покупка продукції ТМ «Своя пасіка» стовідсотково буде приємною та корисною!

 

Своя2 Своя3

Поділитися: