logo
People with visual impairment

News

All news

«Сонячна громада»: запрошуємо на урочисте відкриття локації
13 October

«Сонячна громада»: запрошуємо на урочисте відкриття локації

Агенція регіонального розвитку Луганської області запрошує жителів та гостей міста Рубіжне на відкриття локації з популяризації відновлювальних джерел енергії «Сонячна громада».

Дата та час: 18 жовтня 2021 року о 14:00

Місце: вулиця Мєндєлєєва, 29, майданчик ліворуч від бізнес-центру

Вхід вільний

Запрошуємо всіх охочих взяти участь в урочистому відкритті локації з популяризації відновлювальних джерел енергії «Сонячна громада».

Yа локації ви зможете цікаво провести дозвілля, зарядити гаджети на лавах із сонячними панелями, дізнатись більше про використання альтернативної енергетики.

«Сонячна громада» – це позитивний приклад використання відновлювальної енергетики. Тому її відвідання стане прекрасною нагодою дізнатися більше про сферу сонячної енергетики, подивитися наживо, як можна використовувати енергію сонця в побуті та навіть зробити це своїм пасивним доходом.

З детальною інформацією про проєкт та процес реалізації можна ознайомитись на нашій сторінці у фейсбуці: https://facebook.com/Sungromada.

Проєкт реалізується Агенцією регіонального розвитку Луганської області за організаційної підтримки ГО «Взаємодія-Плюс» у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.

 

Поділитися: